La meva experiència a Facebook (2)

Un mes més tard, segueixo descobrint noves aplicacions a Facebook. Realment pot resultar una mica addictiu. El plantejament és més lúdic que altres xarxes socials que havia provat, com eConozco, Xing o Orkut. I alhora respon més a la mentalitat de la nostra terra. On s’ha vist que si vols saludar algú, hi hagi d’haver algun conegut comú o una xarxa de coneguts comuns que us presenti? Et presentes tu mateix/a i ja està.

Un dels punts forts de Facebook és l’enorme varietat d’aplicacions disponibles, la majoria desenvolupades per gent aliena a l’empresa. I el seu plantejament altament viral: Qualsevol de les aplicacions que existeixen i que et pots instal.lar et demana que la recomanis als teus amics, o directament et repta a desafiar els teus coneguts (“vols provar l’afinitat de gustos cinèfils amb els teus amics”? és un dels exemples).

Com a principal punt dèbil destacaria que tot està en anglès i encara enfocat cap a l’usuari nord-americà. No et permet, per exemple, fer búsquedes d’amics per la teva ciutat, només pel país i encara gràcies.
Seguiré investigant i properament provaré de donar una visió de què estan fent les empreses a Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s